maanantai 18. helmikuuta 2013

Pesukomuutit

Pesukomuutit tein Marian kirjan pienennettyjen ohjeiden avulla. Oviin tein elämäni ensimmäiset intarsiakuvioinnit. Minusta ne onnistuivat ensikertalaiselta aika hyvin. Komuutit on tehty tammesta. Nyt pitäisi löytää vielä pikkuruiset vadit ja kannut.

Ihanaa, taas on tullut kaksi uutta lukijaa. Lämpimästi tervetuloa Tiina ja Virpi!



perjantai 8. helmikuuta 2013

Pirttikalusto ja pieni jakkara

Pirttikalusto oli ihan pakko saada tehtyä myös tulevaan rintamamiestaloon. Pienen jakkaran on kasannut ja maalannut 6-vuotias tyttäreni! Minusta hän teki upeaa työtä. Sekä pirttikalustossa että pikkujakkarassa olen käyttänyt Marian ohjeita, jotka olen pienentänyt vastaamaan 1:18 kokoa.

Ja taas oli tupsahtanut pari uutta lukijaa. Mukavaa, että löysitte tienne tähän blogiin Lotte, Ultsu ja Piikko!



perjantai 1. helmikuuta 2013

Leivinuuni

Jorma oli suunnitellut tällaisia leivinuuneja 1:12 koossa. Haastoin hänet tekemään leivinuuneja myös 1:18 kokoisena. Hän teki todella hienoa työtä ja sai aikaiseksi upean minileivinuunin. Pikkaisen parantelin uunin alaosan pintaa, että tein siihen tiilikuvioinnin. Jorma oli todella ystävällinen kun lähetti vielä messinkireelingin jälkikäteen postitse. En ole vielä ehtinyt perehtyä sen asentamiseen paikoilleen, mutta enköhän saa sen asennettua piakkoin. Kiitos Jorma! Uuni on upea.